FacebookPixel

Knaus

Knaus Südwind Silver Selection

Som Silver Selection tilbydes den med et udvendige design i sølv og krom look og glatte alu.sideplader. Silver modellen har som standard alt, hvad du kan ønske dig af en moderne campingvogn - lige præcis sådan er en ægte KNAUS SÜDWIND.
En tradition for kvalitet. Sådan kunne motto lyde for KNAUS Südwind. I mere end 50 år har SÜDWIND stået for kvaliten. En vogn som denne kan være svær at forbedre, dog udvikler Knaus inovativt på vognen, og kommer med ændringer hvert år Læs mere om Silver Selection her.

 

Knaus Südwind Scandinavian Selection

Alle Knaus campingvogne har hvad der skal til for at skabe den bedste ramme om din ferie. SÜDWIND Scandinavian Selection tilbyder dog lige lidt mere. Dens mange små detaljer sørger med stor virkning for en perfekt vogn. Kvalitetsmateriale sammen med eksklusivt hyndestof giver dig den bedste base til din ferie.

Dens meget stilfulde design, og endnu mere omfattende udbud af standardudstyr, samt 5 forskellige grundrids lader ikke meget tilbage at ønske.
Læs mere om Scandinavian Selection her.

 

Knaus Sport & Fun

Den legendariske KNAUS SORT&FUN er tilbage. Og bedre end nogensinde før.
Dette dynamiske livsstilsprodukt, forener det bedste fra to verdener. Progressivt design og masser af plads til action.
Bagdøren op, cyklerne ind, og campingudstyret i den store garage foran - af sted det går.
Hvorhen du vil, og så længe du ønsker det. SPORT&FUN er campingens nye frække dreng.
Sport & Fun transporterer ikke kun din motorcykel, den er også en livsstil. Altid forbredt på hvad der måtte komme. Det er en komplet campingvogn. Stilfuld og ekstrem funktionel.
Læs mere om Sport & Fun her.

Damsgaards Caravan-Center benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.