FacebookPixel

Damsgaards CaravanCenter er autoriseret forhandler af Knaus og T@B, hvor vi hvert år får mange nye modeller på lager, som er spækket med specifikationer og lækre detaljer.

Knaus campingvogne

Knaus er et godt kvalitetsbevidst mærke, som har stor fokus på funktionalitet og praktiske detaljer, som f.eks. at integrere hynderne i sædekasserne, så man hurtigt kan komme ned i de bagerste rum. Designet er ligeledes gennemtænkt og der er en fin moderne rød tråd i alle campingvogne. Kombination af funktionalitet og design har gjort Knaus meget populært blandt danske campister. Det er især børnefamilier og par, som har købt Knaus campingvogne de sidste par år. Du kan læse mere om Knaus campingvogne her.

Læs mere om Knaus vognene her.

T@B campingvogne

T@B fra Tabbert har et enestående design, som skiller sig ud fra mængden. Vi oplever ofte at forbipasserende stopper op, og spørger nysgerrigt til campingvognene. Denne anderledes udformning giver en helt ekseptionel køreegenskab, og det er næsten problemfrit at køre på motorvejen. T@B henvender sig især til moderne campister, som gerne vil på længere campingture. Du kan læse mere om T@B campingvogne her. Nye campingvogne og brugte campingvogne

Læs mere om T@B vognene her.

Brugte campingvognsmærker

Damsgaards CaravanCenter får løbende nye brugte campingvogne ind, og vi har for det meste alle populære mærker som Hobby, Adria, Dethleffs, Bürstner, Kabe, Knaus, Hymer osv.. Vi bestræber os på at lave en video af alle vores campingvogne, så du kan få det bedste overblik af de enkle campingvogne. Det har en stor betydning for campingvognens stand, at se hvem de tidligere ejer har været. Da en børnefamilie med fire børn, slider mere på interiøret end et ældre ægtepar, som kun bruge campingvognen til at sove og spise i. På alle vores video gennemgår vi campingvognen fra top til tå, og vi viser på de gode og dårlige sider af campingvognens stand. Vi pejer f.eks. på en bule, hvis campingvognen har det eller hvis bordkanten er slidt, så du som køber ikke for et misvisende billede af campingvognens faktiske stand.

Se alle vores brugte vogne her.

Damsgaards Caravan-Center benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.