FacebookPixel

T@B

Looks like a star. Feels like a T@B

Den lille friske campingvogn har siden sin præsentation været et kultopjekt. T@B er altid efterspurgt, og uanset hvor den lille dråbeformede vogn dukker op, så vækker den altid opmærksomhed.

T@B er lig med farve, inspiration, frihed, leg og stil. Uanset modelvariant så er den altid klædt på til en weekendtur eller ferie. En T@B passer til enhver lejlighed, så unik, så frisk som den er formgivet, lige så egenartet præsenterer kultvognen sig indefra. På trods af den begrænsede plads, stråler modellerne med gennemtænkte løsninger, fin opbevaringsplads og masser af kulør til hverdagen.

T@B 320 RS

Den lille ægge- eller dråbeformede campingvogn kom på marked i 2002 og har vagt opsigt siden. Den har nu nærmest opnået kultstatus. Det var nok næppe det Albert Tabbert i 1953 havde forestillet sig, da han satte sin første campingvogn i produktion. Vognen blev kaldt Tabbert-Ei - altså Tabbert-ÆG- og den blev starten på et campingeventyr for Tabbert caravan GmbH.

Generelt byder vognen på et spændende og anderledes maritimt design. Vognen er let og kan trækkes af de flest mindre familiebiler med en egenvægt på 550 kg.

T@B 400 L

TAB L 400 TD har lidt mere plads at gøre godt med, men har samme ydre design. Her får du en fast dobbeltseng på 135 x 198 cm og toiletrummet som mange ikke vil undvære. Siddegruppen er i forenden af vognen, hvor de magelige sæder indbyder til hyggeaften med en bog, spil eller fjernsynskiggeri, da et 17"-TV kan monteres på et vendebeslag mellem køkken og dobbeltseng. Køkkenet er med tre gasblus, vandtanken som er på 45 ltr. er fastmonteret og fyldes udefra. Køleskabet er på 86 ltr. Der er masser af hylder, skuffer og aflægningsplads, rullegardiner og insektnet ved de vinduer der kan åbnes.


Læs mere om T@B modellerne her.

320 RS

320 RS

320 RS rundsiddegruppe

320 RS rundsiddegruppe

320 RS rundsiddegruppe opredt til seng

320 RS rundsiddegruppe opredt til seng

400 L køkken

400 L køkken

400 L

400 L

Seng under elektrisk tagluge

Seng under elektrisk tagluge

Damsgaards Caravan-Center benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.