FacebookPixel

Salg af campingvogn

Du kan vælge imellem to løsninger: kommissionssalg eller kontant køb, når du vil sælge din campingvogn hos Damsgaards CaravanCenter. Kontakt os venligst for mere information eller læs nedenstående. 
Ring og få en uforpligtende snak på 86 82 58 26
 
Kommissionssalg: Vi hjælper dig med at sælge din campingvogn. Vi kører efter princippet "no cure, no pay", og hvis ikke vi får solgt din campingvogn, skal du ikke betale noget.
Damsgaards CaravanCenter er specialist i salg af campingvogne. Vores vigtigste opgave er at få solgt din campingvogn hurtigst muligt. Vi forbedrer løbende vores salgsmetoder, så din campingvogn har de bedste forudsætninger for at blive solgt. Damsgaards CaravanCenter har flere årtiers erfaringer med salg af campingvogne, men det betyder ikke, at vi er traditionelle i vores salgsmetoder. Vi tænker konstant ud af boksen, og bestræber os på at være innovative, så vi kan differentiere din campingvogn på det store brugtvognsmarked. 

Sådan sælger vi din campingvogn

Damsgaards CaravanCenter udarbejder en unik salgsvideo der gennemgår din campingvogn, så vi kan fremhæve kvaliteterne og fortælle vores store kundekreds, hvorfor denne campingvogn er spændende. Videoen bliver ikke bare vist på vores hjemmeside, hvor der er flere tusinde månedlige besøgende, men bliver også delt på Google+ og Youtube. Vores videoer har mange månedlige visninger, hvilket betyder, at de får gode placeringer på Google, hvilket i sidste ende får meget stor betydning for salget af din campingvogn. 

Salg af campingvogne på de store salgsportaler

Damsgaards CaravanCenter har desuden et stort netværk af samarbejdspartnere såsom Den Blå Avis - DBA.dk og Dansk Camping Union - DCU.dk. Vi sørger for at lægge din campingvogn ind på alle overstående databaser, som har mange tusinde besøgende om ugen.
Vi laver løbende pressemeddelelser og annoncer i store tidsskrifter som f.eks. DCU og Midtjyllands Avis.
Damsgaards CaravanCenter er konkurrenter til privat salg, og vi vil naturligvis hellere sælge din campingvogn, end du sælger den privat selv. Det hænder dog, at vi anbefaler vores kunder selv at gøre en forsøg på det private marked, hvis værdien bliver anslået til langt under udbudsprisen på det private marked. 
Det er vigtigt, at du som kunde er bevidst om, at campingvogne er langt nemmere at sælge for en forhandler af følgende årsager: 
- Vi kan tilbyde attraktiv finansiering da at man kan tage pant i campingvognen.
- Kunderne har som regel en campingvogn de gerne vil bytte.
- Vi tilbyder alm. garanti og reklamationsret på egne brugte campingvogne.
- Vi står inden for at campingvognen er i en høj kvalitet og stand. 
- En forhandler ved, hvordan man skal sælge en campingvogn.

Betingelser ved Kommissionssalg

  • Når Damsgaards CaravanCenter modtager Deres campingvogn, skal den være vasket udvendigt og rengjort indvendigt. Er den ikke det, vasker vi den mod et gebyr på kr. 500,- Indvendig rengøring afregnes i henhold til forbrugt tid på timeløn.
  • Det er også muligt at få Damsgaards CaravanCenter til at afhente Deres campingvogn mod et mindre gebyr.
  • Campingvognen skal være i orden, det vil sige at alt skal fungere og være i orden. Campingvognen skal være fri for fugt- og andre skader. Diverse reparationer fratrækkes det udbetalte provenu.
  • Når vognen sælges, afregnes kunden 8 dage efter at den nye ejer har modtaget campingvognen. 
  • Damsgaards CaravanCenters salær er på 20 % af salgssummen, dog minimum kr. 10.000,-  Ved salg over kr. 100.000,- aftales nærmere. 
  • Campingvognen skal være forsikret. 
  • Restgæld skal oplyses. 
  • ”Solgt eller gratis” –  Damsgaards CaravanCenter tegner en aftale på 6 måneder, og tager ingen salær eller andre salgsomkostninger, hvis vognen ikke er solgt.
  • Ved indgåelse af aftale og ved indlevering af campingvognen skal Damsgaards CaravanCenter oplyses kundens bankkonto- og registreringsnummer.
Damsgaards Caravan-Center benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.