Værkstedets ydelser

Vores mekaniker har mange års erfaringer inden for reparationer af campingvogne og teltvogne. Vi prøver konstant at blive bedre, og sender jævnligt hele vækstedet på kurser i ind- og udland. Dette resulterer i, at din campingvogn får en af Danmarks bedste behandlinger, og at vi arbejder mere effektivt. 
Vi har et autoriseret værksted, som kan klarer alle slags opgaver. Vi er ligeledes medlem af Caravan Ringen, hvilket betyder at vi skal overholde en række krav til reparationen og servicen. Dette medfører, at du som campist får den bedste oplevelse. Vi slipper først campingvognen, når du er oprigtig tilfreds!

Vi vedlægger servicerapport, ved alle slags test og eftersyn. 

Ivan Hansen - mekaniker

Ivan Hansen - mekaniker

CR Gastest: 895,-

Gastesten omfatter et totalt tjek af vognens flaskegas-installation ifølge Sikkerhedsstyrelsen F-gas regulativ. I tjekket indgår bl.a.  eftersyn af regulator og slange, samlinger i og under vognen, gennemføringer og en total oversigt over de installerede gasforbrugerende apparater i campingvognen.

CR Fugttest: 695,-

Fugttesten omfatter et totalt tjek for fugt og karosseritæthed, både ind- og udvendigt. I tjekket indgår måling af fugt i alle vognens hjørner, gaskasse, døre, vægge, vinduer, tagluger, skorstene, serviceklapper, påfyldningsstudse osv.. Vi fortæller afslutningsvist altid vores kunder, hvordan campingvognens generelle tilstand er.  

CR Ferieeftersyn: 2.849,-

NB: Anbefales til nyere campingvogne 

Et ferieeftersyn omfatter kontrol og smøring af kobling, bremseforbindelser, aksel, støtteben, næsehjul og evt. stabilisator. Justering af bremser og eftersyn af hjullejer. Efterspænding af hjul. Smøring af dørhængsler. Kontrol af dæk og dæktryk. Kontrol af gasapparat, varmeovn og køleskab samt det elektriske udstyr. I eftersynet indgår en gastest

CR Stort Ferieeftersyn: 3.599,-

NB: Anbefales hvert tedje år.

Et stort ferieeftersyn indholder det samme som CR ferieeftersynet, hvor der yderligere er tilføjet eftersyn af indvendig el-installation, vand- og varmeinstallation samt eftersyn af køleskab, ventialationsordninger, utætheder og gummilister ved døre og vinduer. Udover den inkluderet gastest, indholder dette eftersyn også en fugttest.  

Garanti fugttest Knaus og T@B: 1095,-

Movere

Er du interesseret på at læse mere om movere og priser klik her.

Damsgaards Caravan-Center benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og indsamle statistik omkring brugeradfærd. Når du fortsætter din færd på hjemmesiden accepterer du vores brug af cookies.